Robert Kroes
Robert Kroes Tech 31/12/2019

Analyse: zo gaan Bitcoin en de cryptomunten het jaar uit

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en de jaarwisseling

De Europese Monetaire agenda is in verband met het kerstreces beperkt. Op 2 januari is de eerstvolgende publicatie, de Markit-index voor fabrikanten, als eerste publicatie van het nieuwe jaar gepland.

Op de Amerikaanse monetaire agenda zien we vandaag de Redbook Index, huizencijfers en cijfers over het consumentenvertrouwen. De wekelijkse update van de mutaties in voorraad ruwe olie maakt de laatste monetaire agenda van het jaar compleet.

Na een dagje nieuwjaarsrust publiceert men op 2 januari cijfers over hypotheken en arbeidsplaatsen. De Markit-index voor fabrikanten en veiling van waardepapier met looptijd van 4 weken completeren de eerste monetaire agenda van het nieuwe jaar.

Analyse, vooruitblik en nieuwsbrief

De markt heeft de eindsprint naar nieuwjaar niet vol kunnen houden. Zien we een pas op de plaats voor de volgende rally of beginnen we het nieuwe jaar in mineur? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen en actuele bijdragen of achtergrondartikelen over crypto. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van 3 januari, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je ook in het nieuwe jaar op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Analyse: zo gaan Bitcoin en de cryptomunten het jaar uit
Sluiten