Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 aug 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomarkt in het rood

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 370,3 miljard. In de Aziatische markt dook dit vanmorgen terug richting $ 347 miljard. Inmiddels zien we weer herstel van de marketcap, die op dit moment $ 358,5 miljard bedraagt, snel stijgt.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren exact 61 % bedroeg, stijgt weer een fractie en bedraagt momenteel 61,17 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we hoe de Bitcoin de $ 12.000,- passeerde. Helaas wist men die psychologische grens niet onder zich te houden. De markt is vandaag dan ook in mineur. De Bitcoin-koers in dollars noteert momenteel $ 11.889.67. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 19 augustus 2020 Bitcoin daalt en brengt negatieve stemming in de markt.
Crypto-analyse 19 augustus 2020: Bitcoin daalt en brengt negatieve stemming in de markt. Live koersen vastgelegd om 16.30 uurr. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we dat de top 25 tekenen van herstel biedt.

Top 25 cryptomunten geeft indicatie van herstel.
Top 25 cryptomunten geeft indicatie van herstel. bron: Tradeincrypto.com

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomarkt in het rood
Sluiten