Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 aug 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomarkt in het rood

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Wij bekeken wat we de komende week van de Bitcoin kunnen verwachten.

Onze collega’s van Tradeincrypto.com duiken in de VeChain. Welk effect op de koers heeft het belangrijke partnerschap dat zij aankondigden?

YFI, een van de DeFi-tokens noteert inmiddels een koers die bijna even hoog is als ide vand e Bitcoin.

Bitcoin nieuws

Nadat de Bitcoin weer onder de $ 12.000,- dook werden er fikse verliezen genoteerd. In deze grafiek zie je de bewegingen van vanmorgen. Inmiddels is de emotie eruit en keren investeerders terug. Ook “Plan B” is nog steeds positief en ziet een bevestiging van de Bull-markt. toch verwachten sommige analisten nog een terugtrekkende beweging.

Analyse Cryptomunten en nieuws

Ethereum (ETH) lijkt terrein te verliezen en zelfs onder $ 400,- te komen. Ook hier blijven de technische indicatoren echter bullish.

De CEO van Ripple (XRP) legt uit waarom de munt geen concurrent is van stable coins en/of digitale overheidsvaluta. De koers vertoont ondertussen een ‘dubbel top patroon’ en dat is, zoals zo vaak, geen goed nieuws.

Er is veel goed nieuws voor Litecoin (LTC). Daarmee lijkt het sentiment positief voor de cryptomunt.

De vooruitzichten voor ChainLink (LINK) zijn minder positief nu de munt in 48 uur 20% van haar waarde verloor. Het bekijken van de data van whales die (LINK) dumpen levert dan ook een bijzonder plaatje op.

De VeChain (VET) lijkt op een kruispunt te staan. Een cruciaal steunniveau zal waarschijnlijk op korte termijn de richting bepalen.

Verzamelanalyses

De Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) staan centraal in deze analyse.

In deze verzamelanalyse lees je de verwachtingen voor Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en EOS (EOS) voor vandaag.

Hoe de verwachtingen vandaag zijn voor Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) en Tron (TRX) lees je in deze verzamelanalyse.

We sluiten de verzamelanalyses zoals vertrouwd af met de technische analyses van Sally Ho, die kijkt hoe het verder moet nu de $ 12.000,- gepasseerd is.

Cryptobeurzen & investeerders

Grayscale Investments gaat zich steeds nadrukkelijker manifesteren in crypto. Deze agressieve reclamecampagne is daar een goed voorbeeld van.

Overig cryptonieuws

De enorme kapitaaluitstroom van de afgelopen 24 uur blijft niet onopgemerkt.

In Turkije neemt de inflatie weer hand over hand toe. Men verlegt de focus dan ook in grote getale naar cryptomunten.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomarkt in het rood
Sluiten