Robert Kroes
Robert Kroes Tech 4 sep 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomunten in vrije val. Wat is er aan de hand?

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 349 miljard. De plotselinge crash heeft flink wat investeerders verjaagd. De marktkapitalisatie bedraagt op dit moment namelijk $ 321,3  miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 59,93 % bedroeg, daalde nog een fractie en bedraagt momenteel 59,91 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we hoe de Bitcoin en markt voornamelijk rode cijfers schreven door problemen bij de beurzen. Deze trend was echter nog positief in vergelijking met het bloedbad dat zich vandaag aftekent. De Bitcoin-koers in dollars noteert momenteel $ 10.402,53. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 4 september: Bitcoin en top 10 cryptomunten in mineur naar het weekend. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.20 uur.
Crypto-analyse 4 september: Bitcoin en top 10 cryptomunten in mineur naar het weekend. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.20 uur. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dieprode negativiteit in de markt, al is er her en der een uitzondering te bespeuren.

Top 25 cryptomunten kleurt dieprood enkele uitzondering na.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomunten in vrije val. Wat is er aan de hand?
Sluiten