Robert Kroes
Robert Kroes Tech 9 mei 2019

Analyse: beleggers snel terug en jagen Bitcoin door $ 6.000,-

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en de meeste Altcoins zagen gisteren een kentering in de markt door het Binance-nieuws. Het verlies van zo’n 7 miljard dat uit de markt stroomde is in de afgelopen 24 uur weer goed gemaakt. Vooral de Aziatische markten voegden veel marktkapitalisatie toe. De Bitcoin en sommige Altcoins beginnen de dag dan ook in het groen. Deze ommezwaai heeft uiteraard ook effect op de weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins even negatief waren. Inmiddels is het sentiment door toestromend kapitaal gedraaid. De Bitcoin passeert zelfs de grens van $ 6.000,-. De Altcoins reageren wisselend op het positieve sentiment van de Bitcoin. Deze beweging heeft uiteraard effect op de weekkoersen. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 9 mei: koers Bitcoin door $ 6.000,-. Altcoins presteren wisselend. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur.
Crypto-analyse 9 mei: koers Bitcoin door $ 6.000,-. Altcoins presteren wisselend. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we vandaag ook een wisselend koersbeeld. Bitcoin SV (BSV) stijgt met 9,46% en Basic Attention Token (BAT) verliest 7,12%. Gelukkig bewegen de meeste cryptomunten in dit segment tussen + 2 en -2 %, zodat er nog enige stabiliteit is. Alleen Monero (XMR) en Dash (DASH) weten het weekresultaat positief te houden.

Reageer op artikel:
Analyse: beleggers snel terug en jagen Bitcoin door $ 6.000,-
Sluiten