Robert Kroes
Robert Kroes Tech 9 mei 2019

Analyse: beleggers snel terug en jagen Bitcoin door $ 6.000,-

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken we gisteren hoe de dag voor de Bitcoin verliep na het nieuws van de hack bij Binance. Het was een verrassende dag die zijn schaduw vooruit kan werpen..

Bitcoin nieuws

Als een cryptowhale $ 88 miljoen BTC transfereert genereert dat aandacht. Inmiddels brak de munt door $ 6.000,-. Wat dit betekent lees je in deze analyse.

Cryptomunten

Ethereum (ETH) blijft volgens onderzoekers koploper in het aantal dApps dat zij faciliteren. Dit deed de koers goed.

In deze analyse beantwoordt men de vraag hoe groot de kans is dat de Ripple (XRP) ooit nog boven $ 3,- komt.

Alerte volgers ontdekken vreemde patronen in de Blockchain van Bitcoin Cash (BCH), zo zou 50% van de transacties van 1 adres komen. Hier lees je de achtergronden.

Justin Sun liet zijn licht schijnen over de verwachting van Tron (TRX) en BitTorrent Token (BTT) in de komende maanden. Hij blijkt weer een positief mens.

Cryptobeurzen

De Binance-hack blijft uiteraard voor nieuws zorgen. Zo volgt men de hackers nauwgezet. Ook heeft John McAfee zijn hulp aangeboden en is dit door Binance geaccepteerd.

Overig cryptonieuws

Dr. Doom en cryptobull Novogratz kruisten de degens. Het resultaat: een beschaafde conversatie en een weddenschap om een t-shirt.

Nu hun eigen crypto-initiatief eraan komt versoepelt Facebook de regels voor adverteren met crypto.

Craig Wright krijgt het vuur aan de schenen en heeft op bevel van de rechter zijn private keys over 2013 moeten overleggen. Zou hij toch (bij) Satoshi zijn?

Reageer op artikel:
Analyse: beleggers snel terug en jagen Bitcoin door $ 6.000,-
Sluiten