Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na dip

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 253,8 miljard. De markt ontwikkelde zich de hele dag positief naar een hoogtepunt van $ 267,0 miljard, dat rond 20 uur bereikt werd. Hierna zwakte de investeringen iets af tijdens openingstijd van de Aziatische markten. Dit resulteert uiteindelijk in de stand van $ 261,6 miljard die we nu op het bord zien.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 69,76 % bedroeg, steeg licht naar 69,83 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin en de Altcoins daalden door een flash crash in de Aziatische markt. De gestegen investeringen van gisteren kwamen zowel de Bitcoin als de Altcoins ten goede. Inmiddels zijn de dagkoersen, op een enkele uitzondering na, positief. Ook de weekkoersen zijn overwegend positief en zelfs de weekkoers van de Bitcoin laat voor het eerst sinds dagen weer een positief resultaat zien. De Bitcoin-koers in dollars, dook gisteren onder de psychologische grens van $ 10.000,- en bedroeg $ 9.893,60. Inmiddels schoot ze er weer over en bedraagt de koers $ 10.169,77. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 20 september: Bitcoin en Altcoins herstellen sterk na flash crash. Live koersen vastgelegd om 8.45 uur. Bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook sterk stijgende dagkoersen. Uitzondering is de Leo Token (LEO), die -,084% noteert. Sterkste stijger is Dash (DASH) met 6,91 %. De dagkoersen stijgen gemiddeld 2,5 %. Ook de weekkoersen zijn overwegend positief. Alleen Huobi Token (HT), Okb (OKB) en Ethereum Classic (ETC) schrijven nog een negatieve weekkoers.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na dip
Sluiten