Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na dip

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De publicatiekalender van de Europese Unie stelt vandaag een overzicht van het voorlopig consumentenvertrouwen in september en overzicht van de wekelijkse grondstofposities in het vooruitzicht.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we de wekelijkse mutaties in posities in goud, olie en valuta. Daarnaast geven FED-bestuurders Williams en Rosengren speeches.

Voor de rest van het weekend staan er geen bijzondere monetaire gebeurtenissen op de agenda.

Analyse en vooruitblik

De reguliere crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag en in het weekend niet beïnvloeden. In Europa hangt natuurlijk nog steeds de no-deal Brexit boven de markt, waar inmiddels weer onderhandeld wordt over een deal voor de Brexit. Weet de markt haar momentum dit weekend te behouden of misschien zelfs uit te bouwen? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na dip
Sluiten