Robert Kroes
Robert Kroes Tech 11 jul 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins noteren bloedrode, dubbele verliescijfers

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag de notulen van de meest recente monetaire vergadering van de ECB. Ook houdt ECB-bestuurder Coeuré vandaag een speech.

De Amerikaanse publicatiekalender toont vandaag diverse consumentenprijsindexcijfers en werkeloosheidscijfers over juni. Daarnaast staan de maandelijkse budgetverantwoording en publicatie van de wekelijkse mutatie in voorraad biogas op het programma. Verder houden bijna alle FED-bestuurders vandaag speeches, terwijl voorzitter Powell zijn verantwoording aan het Congres voortzet. De veiling van rente op waardepapier met een looptijd 4 weken en 30 jaar maakt de publicatiekalender voor vandaag compleet.

Analyse en vooruitblik

De rustige crypto-agenda en de monetaire bekendmakingen zorgen naar verwachting niet voor druk op de cryptobeurzen. Dat komt goed uit, want gezien de resultaten van de afgelopen 24 uur hebben de Bitcoin en Altcoins de handen vol aan zichzelf. Gaat de Bitcoin weer op recordkoers of leidt deze flash crash tot een langere consolidatie of meer verlies? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen, zodat je geen koersbeweging hoeft te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen die de komende handelsdag zal bieden.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins noteren bloedrode, dubbele verliescijfers
Sluiten