Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 jan 2020
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Bitcoin en Altcoins met gemengde gevoelens het weekend in

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De Europese Monetaire agenda voorziet vandaag alleen in publicatie van de wekelijkse voorraad van de grondstofposities op Amerikaanse beurzen.

Op de Amerikaanse monetaire agenda zien we vandaag de publicatie gepland van cijfers over lonen en arbeidskosten in december. Ook publiceert men cijfers over de groothandelsvoorraden in december. Verder komt vandaag het USDA WASDE-rapport uit. De wekelijkse update van de handel in goud, olie en valuta maakt de monetaire kalender voor vandaag compleet.

Voor de rest van het weekend zijn de Europese en Amerikaanse monetaire agenda’s blanco.

Analyse, vooruitblik en nieuwsbrief

Het is op zich een normale ontwikkeling dat de markt na een sterke rally even pas op de plaats maakt. In dit geval zien we echter dat deze pas op de plaats ervoor zorgt dat voor de Bitcoin en Altcoins diverse steunniveau’s in gevaar komen. Bovendien is de recente rally veroorzaakt door politieke onrust en niet door intrinsieke positiviteit in de markt. Het is dan ook te verwachten dat de koersen, als het politiek rustig blijft, ook de komende dagen in consoliderende of neerwaartse trend zullen bewegen.

Volg de crypto-ontwikkelingen

Blijkt uit jouw eigen onderzoek een andere conclusie of wil je ook in het weekend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Ook vind je daar actuele bijdragen en achtergrondartikelen over crypto. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins met gemengde gevoelens het weekend in
Sluiten