Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 okt 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins zetten herstel voorzichtig voort

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt vandaag de producentenprijsindexcijfers en retail-verkoopcijfers over augustus. Markit-indexen en een speech van ECB-bestuurder De Guindos maken de agenda compleet.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag veel werkeloosheidscijfers, de tendens in fabrieksorders voor augustus en de verkoop van voertuigen in september. Daarnaast zien we ook hier diverse Markit- en ISM-indexen gepland. De wekelijkse mutatie van de voorraad biogas, veiling van waardepapier met looptijd van 4 weken en speeches van FED-bestuurders Clarida en Evens maken deze agenda ook compleet.

Analyse en vooruitblik

De reguliere crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden. In Europa voelen de markten de druk van de maand waarin de Brexit het nieuws beheerst. ‘Deal or No Deal’ kende nog nooit zo’n hoge inzet. Op zichzelf lijkt de markt vandaag klaar voor een reguliere handelsdag. Houdt de markt het herstel vast of volgt consolidatie? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins zetten herstel voorzichtig voort
Sluiten