Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 apr 2019

Analyse: wel Pasen, geen Paasfeest voor Bitcoin en Altcoins

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen afgelopen vrijdag dat de koers van Bitcoin licht negatief was en de koersen van de meeste Altcoins iets negatiever.  Het Paasweekend verloopt tot nu toe rustig. Er wordt iets minder gehandeld dan normaal. De Bitcoin noteert over het weekend een lichte plus terwijl de markt de afgelopen 24 uur in mineur was. Vanochtend zien we dan ook vooral rode dagkoersen. De weekkoers voor de Bitcoin is (nog) positief, terwijl de Altcoins wisselende weekresultaten laten zien. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van afgelopen vrijdag zagen we dat de koers van de Bitcoin licht negatief was en dat de Altcoins iets negatiever waren. We verlieten de markt bij een koers van € 4.664,26 voor de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) noteerde € 153,97 en Ripple (XRP) sloot de top-3 met € 0,2952. We zien dat het Paasweekend tot nu toe de Bitcoin een lichte stijging heeft gebracht, terwijl de belangrijkste Altcoins iets hebben verloren. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 22 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins in het algemeen negatief. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur.
Crypto-analyse 22 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins in het algemeen negatief. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 alleen een positief dagresultaat voor Tezos (XTZ), dat + 0,30% mag noteren. Basic Attention Token (BAT) krijgt een correctie van -9.82% te verwerken en daalt daarmee het snelst. Gemiddeld ligt de bandbreedte rond – 2%. Ondanks de correctie blijft de weekkoers positief. In het algemeen wisselen positieve en negatieve weekkoersen elkaar in dit segment af.

Reageer op artikel:
Analyse: wel Pasen, geen Paasfeest voor Bitcoin en Altcoins
Sluiten