Robert Kroes
Robert Kroes Tech 06/08/2020

Analyse: Bitcoin heeft weg omhoog weer gevonden op afwachtende markt

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 339 miljard. De volatiliteit en interesse blijven aantrekken. Dit zien we dan ook terug in de marktkapitalisatie, die vandaag doorstijgt naar $ 346,2 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 61,9 % bedroeg stijgt weer een fractie en bedraagt nu 62,46 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we hoe de Bitcoin haar positieve rally voorzichtig hervatte. Vandaag lijkt de munt weer goed op stoom. Zoals je ook aan de toenemende dominantie ziet versterkt zij haar positie ten opzichte van de rest van de markt. Dit zien we in de, overigens positieve, koersen terug. De Bitcoin-koers in dollars noteert momenteel $ 11.719,41. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 5 augustus: Bitcoin leidt cryptomarkt met krachtige groei. Live koersen vastgelegd om 12.25 uur.
Crypto-analyse 5 augustus: Bitcoin leidt cryptomarkt met krachtige groei. Live koersen vastgelegd om 12.25 uur. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we dat de top 25 wisselvalliger is dan de top 10 Altcoins.

Top-25 cryptomunten wisselt rust en positiviteit af.
Top-25 cryptomunten wisselt rust en positiviteit af. bron: Tradeincrypto.com

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin heeft weg omhoog weer gevonden op afwachtende markt
Sluiten