Robert Kroes
Robert Kroes Tech 31 januari 2020

Analyse: profiteert Bitcoin weer van ellende bij andere investeringen?

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

Vandaag vermeldt de monetaire agenda van de Europese Unie de voorlopige consumentenprijsindexcijfers en het voorlopig bruto binnenlandsproduct over het vierde kwartaal en YtoY. Verder verwachten we de wekelijkse update van de posities op de Amerikaanse grondstoffenmarkt.

De Amerikaanse monetaire agenda voorziet vandaag in cijfers over de particuliere inkomsten en uitgaven en kosten van arbeid in december. Met de wekelijkse update van de posities in goud, olie en valuta is de reguliere monetaire kalender voor vandaag weer compleet.

Naast de reguliere monetaire agendapunten staan er voor het weekend naast de formele Brexit (middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag) geen andere monetaire gebeurtenissen genoteerd.

Analyse en vooruitblik

Het lijkt erop dat de Brexit, nu deze met deal plaatsvindt, veel minder invloed op de markten zal hebben dan eerder bij een no-deal scenario werd gedacht. Hoewel er tekenen zijn dat de groei van de Bitcoin iets zal stagneren is er geen aanleiding dat er dit weekend hele grote neerwaartse correcties plaatsvinden, tenzij er aanleiding ontstaat om de CME-koersgaten te dichten, maar dat lijkt er vooralsnog niet op.

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Reageer op artikel:
Analyse: profiteert Bitcoin weer van ellende bij andere investeringen?
Sluiten