Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 jan 2020
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Bitcoin vliegt door psychologische grenzen in positieve markt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

Vandaag vermeldt de monetaire agenda van de Europese Unie publicaties over de geldvoorraad en particuliere leningen in december.

De Amerikaanse monetaire agenda voorziet vandaag in cijfers over de handelsbalans goederen en lopende verkopen van huizen in december. Ook verwacht men de voorlopige cijfers over de voorraden van de groothandel in december. Verder staan de wekelijkse updates van het aantal hypotheekaanvragen en voorraad ruwe olie op het programma. Met het rentebesluit van de FED en aansluitende persconferentie is ook de Amerikaanse agenda compleet.

Analyse en vooruitblik

Nu de Bitcoin de $ 9.000,- gepasseerd is kijkt men al verlekkerd richting $ 10.000,-. Of deze koers vandaag gehaald wordt is de vraag. Er ligt namelijk een sterke weerstand iets boven $ 9.500,-. Zelfs wanneer men deze weerstand niet weet te breken is de koersontwikkeling zo sterk dat men verwacht dat de Bitcoin boven de $ 9.000,- en dat zou op zich ook vertrouwen in de markt moeten brengen. De overige cryptokoersen volgen vooralsnog vooral. De sell-off waar men bij Ripple (XRP) voor waarschuwt kan wel gevolgen hebben voor de koers van die munt.

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin vliegt door psychologische grenzen in positieve markt
Sluiten