Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 apr 2019
Leestijd: 6 minuten

Analyse: Bitcoin rood, Altcoins roder in rustige markt

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren dat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins verder gestegen waren. Vandaag zien we dat de koers van de Bitcoin licht negatief is en de meeste cryptomunten iets negatiever. Dit heeft uiteraard zijn weerslag op het aantal positieve weekkoersen, dat afneemt. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van gisteren zagen we dat zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins gestaag leken te stijgen. Vanochtend is de rek eruit en blijkt de koers van de Bitcoin licht negatief. Veel Altcoins zijn iets negatiever, al zijn her en der ook plussen te noteren. Het logische gevolg is dat het aantal rood gekleurde weekkoersen weer toeneemt. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 19 april: koers Bitcoin rood en koersen Altcoins roder bij positief sentiment. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur.
Crypto-analyse 19 april: koers Bitcoin rood en koersen Altcoins roder bij positief sentiment. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook voornamelijk rode cijfers. Bitcoin SV en VeChain (VET) voeren de stijgende koersen aan met respectievelijk 6,18% en 5,56%. Grootste daler is Ontology (ONT) met -3,07%. De overige koersen bewegen in een bandbreedte van + en – 2%. Dezelfde golfbewegingen zien we in positieve en negatieve weekkoersen die elkaar afwisselen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin rood, Altcoins roder in rustige markt
Sluiten