Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 apr 2019
Leestijd: 6 minuten

Analyse: Bitcoin rood, Altcoins roder in rustige markt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het Paasweekend

In Europa maakt men vandaag de posities van Europese beleggers op de Amerikaanse grondstoffenmarkt bekend.

In Amerika publiceert men vandaag cijfers over de nieuwbouw van huizen. Daarnaast maakt men de grondstofposities van beleggers in olie en goud en posities van beleggers in valuta bekend.

Daarnaast zijn veel reguliere beurzen vandaag (Goede Vrijdag) en maandag (Tweede Paasdag) gesloten. De Amerikaanse beurzen zijn wel open op 2de Paasdag.

De crypto-agenda en monetaire bekendmakingen zullen de cryptomarkt tijdens Pasen naar verwachting niet beïnvloeden. Het lijkt er dan ook op dat de cryptokoersen op eigen kracht op zoek kunnen of moeten naar positieve cijfers en verder herstel. Uiteraard speelt mee dat de handel rustig zal zijn aangezien veel bedrijven en beurzen tijdens en rond Pasen gesloten zijn. Hoe de komende dagen gaan verlopen zie je op de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week, dus ook tijdens de Paasdagen, live-koersen biedt. Met onze crypto-analyse van Tweede Paasdag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin rood, Altcoins roder in rustige markt
Sluiten