Robert Kroes
Robert Kroes Tech 14 mei 2020

Analyse: Bitcoin snijdt door weerstanden als mes door boter

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Wij bekeken in hoeverre de beveiliging en stabiltieit van Bitcoin gevaar loopt door de ontwikkelingen in quantum computing.

Onze collega’s van Cryptoclan.nl besteden aandacht aan Proof of Stake-validatie. In een tweeluik leggen ze uit wat dit is en hoe je daar eenvoudig extra rendement mee kunt verdienen.

Bitcoin nieuws

Dat veel investeerders vertrouwen hebben in Bitcoin blijkt uit het feit dat zij sinds de halving steeds massaler hun cryptomunten van de beurs halen om te bewaren. Dit vertrouwen betaalde zich vandaag uit in koerswinst en dat betekent een hard gelach voor degenen die ‘short gingen’. Bitmex executeerde weer 12 miljoen dollar. Met de koersstijging brak Bitcoin wel door een aantal voortschrijdend gemiddelden, waardoor de bulls getriggerd raken. Ook zorgt de koersstijging ervoor dat de markt minder correlatie met de aandelenbeurs laat zien en dat is in deze markt een goed teken.

Analyse Cryptomunten en nieuws

In deze analyse zien we hoe gunstig de voortekenen voor Ethereum (ETH) zijn.

Influencer Tone Vays rekent genadeloos af met Ripple (XRP) op Twitter. Hij benoemt in 1 tweet liefst 4 scams waar Ripple bij betrokken zou zijn.

Cardano (ADA) heeft aangekondigd het Shelly mainnet later dit jaar te implementeren. in deze analyse lees je de invloed die dit kan hebben op de koersontwikkeling.

Ethereum Classic (ETC) heeft een hard fork aangekondigd. Deze hard fork betreft een netwerk-update met consensus, dus een afscheiding verwacht men niet. De hard fork staat gepland bij block 10.500.839, dat naar verwachting op 3 juni gemined zal worden.

Verzamelanalyses

Hoe het de top 3 cryptomunten verging in de Aziatische markt zie je in deze verzamelanalyse.

In deze verzamelanalyse zie je hoe Ripple (XRP), Eos (EOS) en Dogecoin (DOGE) profiteren van het positieve sentiment na de halving.

Hoe de verwachtingen zijn voor Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Eos (EOS) zie je in deze verzamelanalyse.

Ook de Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM) en Tron (TRX) worden aan een verzamelanalyse onderworpen.

Sally Ho is vandaag weer van de partij. We sluiten de verzamelanalyses af met haar technische analyses.

Cryptobeurzen

In 2019 is cryptohuis Upbit gehackt. Binance heeft nu een aantal van de gestolen cryptomunten op haar beurs ontdekt en de tegoeden bevroren.

Overig cryptonieuws

Reddit, de zelfverklaarde voorpagina van internet, is in cryptomunten gestapt. Deelnemers in groepen over Gaming en Ethereum (ETH) kunnen Ethereum-tokens verdienen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin snijdt door weerstanden als mes door boter
Sluiten