Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 mei 2019

Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin handelde de afgelopen 24 uur redelijk stabiel rond $ 8.000,-. Ondanks een kapitaalimpuls van 15 miljard lijkt de koers even op adempauze te moeten komen. De meeste Altcoins noteren dan ook hogere cijfers, al zien we her en der een rode dagkoers opduiken. De weekkoersen zijn, op de inmiddels bekende uitzonderingen na, uiteraard nog positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen positief waren en dat niet alleen de Bitcoin, maar ook de Altcoins in een bull-rally bewogen. De meeste Altcoins houden de rally vast, al stijgt de koers minder sterk dan gisteren. De Bitcoin maakt, ondanks de kapitaalinjectie van 15 miljard die de afgelopen 24 uur in de markt gebracht is, even pas op de plaats. Met uitzondering van die van stable coin Tether (USDT) zijn alle weekkoersen positief. Je ziet de resultaten in onze crypto-analyse.

Crypto-analyse 15 mei: koers Bitcoin houdt adempauze terwijl koersen Altcoins sterk stijgen. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 15 mei: koers Bitcoin houdt adempauze terwijl koersen Altcoins sterk stijgen. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 is de sfeer nog steeds positief en zien we diverse stijgingen in dubbele cijfers genoteerd. Bitcoin Gold (BCG) is de enige uitzondering die met een dagkoers van -0,65% de regel bevestigt. Tezos (XTZ) stijgt het hardst met 20,21%. Gemiddeld stijgen de dagkoersen in dit segment zo’n 7%. Opvallend is dat Bitcoin SV (BSV) en OKB (OKB) nog steeds rode weekkoersen schrijven.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief
Sluiten