Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 mei 2019

Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken we de koers van de Bitcoin aan de hand van de Fibonacci-getallen. Ben jij benieuwd naar de koersverwachting op basis van deze wetmatigheden?

Bitcoin nieuws

Met de recente rally is de Bitcoin voorbij het ideale aankoopmoment geschoten. Is het nog steeds het juiste moment om te investeren? Influencer Willy Woo is ervan overtuigd, al sluit hij een dip op korte termijn niet uit. Crypto-bull Tom Lee verwacht dat critici bij een koers van $ 10.000,- veranderen in bulls uit angst dat zij de spreekwoordelijke boot missen (FOMO). Op dit moment zien we een consolidatie rond $ 8.000,-.

Cryptomunten

De koers van de Ripple stijgt nu ook enorm snel. Op basis van deze analyse ziet men nog één barrière voordat de koers door kan schieten naar  $ 0,45. Analisten zien zelfs de weg naar $ 4,- open liggen.

In deze analyse bekijkt men de koers van Bitcoin Cash (BCH) en ziet men een bull-uitbraak in het verschiet.

De koers van Stellar (XLM), BinanceCoin (BNB) en IOTA (MIOTA) zijn onderwerp van deze analyse en inschatting van vooruitzichten.

In deze algemene crypto-analyse bekijkt men de ontwikkelingen bij de Bitcoin en belangrijkste cryptomunten.

Regelgeving

De SEC heeft de beslissing over een aanvraag voor een Bitcoin-ETF weer uitgesteld om eerst een marktconsultatie te houden. Een bestuurslid denkt echter dat de tijd voor zo’n ETF rijp is.

Cryptobeurzen

Hoewel het Nieuw-Zeelandse Cryptopia na de hack in maart positief bleek over een doorstart is het doek nu toch gevallen.

Overig cryptonieuws

Tijdens cryptobeurs Consensus was enige teleurstelling te proeven over de snelheid waarmee massa-acceptatie van cryptomunten plaatsvindt.

Volgens de 20-jarige Bitcoin-miljonair Erik Finman is het gewoon je eigen schuld als je over 10 jaar geen miljardair bent.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief
Sluiten