Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 mei 2019

Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag het voorlopig bruto binnenlands product over het eerste kwartaal. Ook publiceert men cijfers over de arbeidsmarkt in het eerste kwartaal. Daarnaast houden diverse ECB-bestuurders vandaag speeches.

In Amerika publiceert men vandaag cijfers over de retail-verkopen en hypotheekaanvragen. Ook de publicatie van industriële productie en bezettingsgraad in april en handelsvoorraden en kapitaalstromen in maart volgt vandaag. Ook peilt men het economisch sentiment met de index voor geplande nieuwbouw van huizen in mei. Tot slot worden de wekelijkse mutaties in de voorraad ruwe olie gepubliceerd. De vermelding van een speech die FED-bestuurder Quarles later vandaag houdt is de agenda compleet.

Vandaag lijkt de crypto-agenda, net als de monetaire agenda, geen invloed te zullen krijgen op de cryptomarkt. De Bitcoin en Altcoins zullen dus zelf moeten bepalen of de adempauze uitgroeit tot correctie of de aanloop naar een nieuwe etappe in de bull run. Je kunt het de hele dag volgen op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdag.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stabiel ondanks nieuwe kapitaaltoevoer, meeste Altcoins positief
Sluiten