Robert Kroes
Robert Kroes Tech 8 mei 2020

Analyse: Bitcoin stijgt $ 1.000,- en blijft positief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Wij bekeken wat de financiële gevolgen van de coronacrisis op de crypto-industrie zijn en wat dit betekent voor investeerders.

Onze collega’s van Cryptoclan.nl konden goed nieuws melden dat investesteerders in Bitcoin al vóór de halving vrolijk stemt.

Bitcoin nieuws

Het gaat weer vlot met de Bitcoin, dus onheilsprofeet Peter Schiff deelt weer een waarschuwing uit. Door het aanhoudende enthousiasme gaat het minen van blocken sneller, dus lijkt de halving sneller te komen dan verwacht. Daarmee nemen de speculaties over wat we na de halving kunnen verwachten logischerwijze toe. UFC-legende Edie Alvarez kan niet langer wachten en stapt in.

Analyse Cryptomunten en nieuws

In deze analyse zien we hoe Ethereum (ETH) profiteert van de Bitcoin-stijging en een mooie weg naar verdere stijging open legt. De uitleg van oprichter Vitalik Buterin over de essentie van Ethereum (ETH) tijdens deze crisis landt goed, dus zal daaraan bijdragen.

De Ripple (XRP) komt niet boven $ 0,22 uit en lijkt de stijgende lijn dus los te moeten laten. Ook de nieuwe kritiek van trader Peter Brandt helpt niet.

Bitcoin Cash (BCH) profiteert van een positieve kapitaalronde van een van haar projecten en dat doet de koers stijgen.

Verzamelanalyses

Hoe het de top 3 cryptomunten verging in de Aziatische markt zie je in deze verzamelanalyse.

Hoe de verwachtingen zijn voor Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Eos (EOS) zie je in deze verzamelanalyse.

Sally Ho is vandaag weer van de partij. We sluiten de verzamelanalyses af met haar technische analyses.

Cryptobeurzen

Vorig jaar werd cryptobeurs Cryptopia gehacked. Inmiddels blijkt dat de gestolen fondsen nog steeds in de markt zijn en worden verhandeld.

Blockchain

Dankzij de Blockchain-technologie kan men inmiddels 3 stadia van de Corona-pandemie onderscheiden en in kaart brengen.

Overig cryptonieuws

De Oekraïne wil kerncentrales inzetten om goedkoop Bitcoin te minen. Veel analisten krijgen echter direct beelden van Tjernobil op het netvlies, dus het plan wordt niet onverdeeld enthousiast ontvangen.

In Amerika ligt een organisator van een cryptocongres onder vuur. De 2.000 beoogde bezoekers klagen hem aan vanwege de afgelasting. Bijzonder is dat men ook posten als hotelkosten en gemiste investeringskansen van de organisator claimt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stijgt $ 1.000,- en blijft positief
Sluiten