Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 jul 2019

Analyse: Bitcoin stijgt verder, Altcoins zijn winning mood weer kwijt

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken we gisteren het minen van lege blokken met bitcoin-transacties. Wij legden uit waarom men dit doet en welke impact dit op de cryptomarkt heeft.

Bitcoin nieuws

Het aantal hash-rates voor Bitcoin blijft stijgen. Dat is volgens deze analisten een bullish signaal. Ook andere indicatoren duiden op verdere stijging. Gisteren leek het even mis te gaan toen iemand in één transactie 6.000 BTC op de markt dumpte, maar dit werd verrassend goed opgevangen. Sterker nog, de koers stijgt weer richting $ 13.000,- en verdere records komen in zicht.

Analyse Cryptomunten

Soms bieden personeelsadvertenties ook een kijkje in de keuken. Zo schijnt Ripple (XRP) een flinke uitbreiding te verwachten. Goldman Sachs lijkt ook te willen starten met activiteiten op de cryptomarkt.

Volgens Tron (TRX) zijn de wijzigingen in het kader van BitTorrent Speed goed nieuws voor beleggers en downloaders die van privacy en anonimiteit houden.

Beurzen

Binance heeft in Singapore een fiat-crypto beurs geopend.

Overig cryptonieuws

Facebook is inmiddels met de Amerikaanse politiek in gesprek en heeft de Senaat om politieke steun gevraagd. Ook werd bekend dat Facebook voorlopig niet in India van start zal gaan gezien de strenge regelgeving aldaar.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stijgt verder, Altcoins zijn winning mood weer kwijt
Sluiten