Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 september 2020

Analyse: Bitcoin stijgt en neemt markt op sleeptouw. Gaat het gebeuren?

#6 Bitcoin bites: Waarom is financieel deskundige en CNBC-host James Cramer ineens positief over Bitcoin?

Waarom is financieel deskundige en CNBC-host James Cramer ineens positief over Bitcoin?

In de Bitcoin-handel zie je veel influencers, al is niet iedereen even positief. Financieel deskundige en tv-host van financieel informatiekanaal CNBC James Cramer was één van de sceptici van de Bitcoin.

Sinds de Amerikaanse overheid echter 3 biljoen in de economie pompte is de tv-host om. Hij stelt dat de overheid geen 3 biljoen heeft en dat men zo dus massa-inflatie aanwakkert. De Bitcoin is wat hem betreft een veilige manier om waarde van zijn bezit vast te houden. Nu houdt Cramer ook andere investeringen, zoals aandelen en goud.

Toen hij hierover met zijn kinderen sprak merkte hij op dat zij een stuk enthousiaster waren over Bitcoin dan over echt goud. Dit met name vanwege de omvang van een fikse hoeveelheid goud en de mogelijkheid dat het goud gestolen wordt. Dit maakte Cramer nog enthousiaster over Bitcoin. Inmiddels is hij zo enthousiast dat hij zich ook door Bitcoin-influencers, zoals Anthony Pompliano laat interviewen. Dit interview kan je hier bekijken.

 

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van Tradingview.com en het achtergrondartikel dat wij dagelijks rond 18.00 uur publiceren brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stijgt en neemt markt op sleeptouw. Gaat het gebeuren?
Sluiten