Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 mei 2019

Analyse: Aziatische kapitaalinjectie drijft koers Bitcoin weer op, Altcoins twijfelen

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin begon de dag positief en bleef daarna positief resultaat boeken. De Altcoins blijven daarbij nogal achter. Ook dat beeld veranderde gedurende de dag niet. Vannacht bleken de Aziatische markten wederom positief. In korte tijd brachten zij 5 miljard dollar naar de markt. De Bitcoin reageerde hier sterk positief op. De Altcoins profiteerden slechts incidenteel van deze nieuwe kapitaalinjectie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin de grens van $ 6.000,- passeerde nadat Aziatische beleggers de gevolgen van de Binance-hack teniet hadden gedaan. Vanochtend zien we dat de Aziatische markt wederom een boost aan de Bitcoin gegeven heeft. De Altcoins profiteren slechts incidenteel van dit succes. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 10 mei: Bitcoin stijgt sterk, Altcoins hebben moeite om te volgen. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur.
Crypto-analyse 10 mei: Bitcoin stijgt sterk, Altcoins hebben moeite om te volgen. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 blijven de negatieve cijfers regeren. Basic Attention Token (BAT) is de uitzondering die de regel bevestigt door een stijging van 7,65% te noteren. Verder volgt alleen OKB (OKB) met een stijging van 1,00%. Voor het overige zijn de Altcoins negatief, waarbij Tezos (XTZ) met -3,43% het hardste daalt. Ook de meeste weekkoersen zijn negatief. Alleen Maker (MKR), OKB (OKB) en Bitcoin Gold (BTG) schrijven positieve weekresultaten.

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische kapitaalinjectie drijft koers Bitcoin weer op, Altcoins twijfelen
Sluiten