Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 mei 2019

Analyse: Aziatische kapitaalinjectie drijft koers Bitcoin weer op, Altcoins twijfelen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag alleen de wekelijkse posities van de Europese handelaren op de Amerikaanse grondstoffenbeurzen. Daarnaast houden diverse ECB-leden speeches.

In Amerika publiceert men de consumentenprijsindexcijfers en de maandelijkse begrotingsverklaring over april. Daarbij publiceert men de valuta- en grondstofposities in goud en olie. Met de vermelding van speeches van FED-leden Brainard en Bostic is de agenda compleet.

Verder staan er voor het komend weekend geen monetaire bekendmakingen en evenementen op het programma.

De crypto-agenda en monetaire agenda zullen de cryptomarkt naar verwachting niet beïnvloeden. Bitcoin en de andere cryptokoersen krijgen dus de gelegenheid om ongestoord verder te bouwen aan momentum. Ben jij benieuwd of de Bitcoin zonder correcties door kan stijgen en of de Altcoins nog aanhaken? Je kunt het de hele dag volgen op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdag.

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische kapitaalinjectie drijft koers Bitcoin weer op, Altcoins twijfelen
Sluiten