Robert Kroes
Robert Kroes Tech 14/09/2020

Analyse: Bitcoin blijft vechten met kritieke grens, markt rood

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Wij bekeken hoe de nieuwste trend in crypto, DeFi, voor veel beleggers minder aantrekkelijk is dan men denkt.

Door de wispelturige markt is het gevaar van een Bull-Flip nog niet geweken. Onze collega’s van tradeincrypto.com leggen uit wat dit is en hoe je daarop kunt handelen.

Bitcoin nieuws

Bitcoin-engineers kwamen tot de ontdekking dat een oude zwakte in de technologie de poort openzette voor hackers. Inmiddels is het lek gedicht zonder problemen.

Analyse Cryptomunten en nieuws

Voor Ethereum (ETH) lijkt een sell-off in de maak, zo laat deze analyse zien. Andere analisten zien juist mogelijkheden voor een bullish reversal. Ondertussen maken analisten zich zorgen over het feit dat Binance Smart Chain een steeds groter deel van het Ethereum (ETH) transactievolume uitmaakt.

Een onfortuinlijke belegger maakte dit weekend voor $ 20.000,- aan BinanceCoin (BNB) over op een smartcontract. Dat bleek een duur foutje want de BNB werden direct vernietigd. Beursbaas CZ had een oplossing, maar liet het aan zijn achterban over om te beslissen of dat zou gebeuren. Men reageerde menselijk, maar CZ reageerde cryptisch.

Tether (USDT) blijft bezig met de verhuizing van Tron (TRX) naar de Ethereum (ETH) Blockchain. Vandaag ging er weer een miljard USDT over.

Google Payments engineer Tyler Reynolds laat zijn licht schijnen over Ripple (XRP), Cardano (ADA), Bitcoin Cash (BCH) en andere cryptomunten die over betaalverkeer gaan. Hij is niet positief.

Verzamelanalyses

De Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) staan op een tweesprong. Dat blijkt in ieder geval uit deze analyse.

De verwachtingen voor Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Eos (EOS) lees je in deze verzamelanalyse.

In deze verzamelanalyse lees je de verwachtingen voor Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) en Tron (TRX) voor vandaag.

Waar veel analisten naar de bull-kant kijken gaat Sally Ho in haar technische analyse op zoek naar de vraag of de $ 10.000,- wel gehouden kan worden.

DeFi

Na een eerdere hack zijn hackers teruggekomen bij DeFi Protocol bZx. De schade is met $ 8 miljoen in cryptovaluta 8x groter dan bij de vorige hack.

Traditionele cryptobeleggers waarschuwen voor een zeepbel en voorzien dat Yield Farming DeFi Tokens naar 0 gaan.

Overig cryptonieuws

China is druk bezig met een digitale munt van de overheid. Deze wordt met Chinese traditie ‘niemand kan weigeren‘ in de markt gebracht.

Liefhebbers van Pornhub kunnen een premium account nu ook betalen met Bitcoin (BTC) of Litecoin (LTC).

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin blijft vechten met kritieke grens, markt rood
Sluiten