Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 mei 2020
Leestijd: 7 minuten

Analyse: Bitcoin verdedigt kritiek punt richting weekend

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Wij bekeken wat de meest verhandelde cryptomunten van het moment zijn. Verrassing, de Bitcoin (BTC) staat niet op de eerste plaats.

Onze collega’s van Cryptoclan.nl leggen uit waarom crypto staking zo populair is en hoe jij met staken relatief risicoloos extra rendement behaalt.

Bitcoin nieuws

De hash rate van de Bitcoin (BTC) daalt met 30% en dat is volgens traders een goed teken. Toch was het niet goed genoeg voor een nieuwe aanval op de $ 10.000,- en daarmee veroorzaakte ze een zogenaamde ‘darth maul candle’. Dit leidt tot zorgen en sommige analisten voorzien een downtrend. De gemeenschap is verdeeld, want anderen kijken juist verlekkerd naar het aankomende ‘gouden kruis’.

Analyse Cryptomunten en nieuws

Vitalik Butering ging namens Ethereum (ETH) in op de plannen voor het tijdspad van lancering ETH 2.0. De transactiekosten baren investeerders inmiddels zorgen. Men verwacht dan ook volatiliteit en in dit artikel lees je tips over hoe je daarop in kunt spelen.

Voor beleggers in Ripple (XRP) dreigen moeilijke tijden nu de munt onder enkele langjarige indicaties presteert.

Bitcoin Cash (BCH) heeft haar update afgerond met 3 wijzigingen in de regels voor consensus.

Ook voor Tezos (XTZ) dreigt een einde van de mooie resultaten en ligt het volgende supportniveau volgens deze analyse onder $ 2,-.

OmiseGo (OMG) is een voormalige to-25 munt die nu buiten die klassering valt (en de 46ste plaats inneemt). Vandaag was de munt het middelpunt van de belangstelling. De koers steeg namelijk gigantisch (op het hoogste punt zelfs met 40%) nadat Coinbase Pro bekend maakte deze munt vanaf maandag in portefeuille aan te bieden.

Algorand (ALGO) en Nano (NANO) zijn twee andere cryptomunten die opvallen. Deze vallen echter juist op omdat zij erg lage koersen noteren en er volgens de statistieken een goede kans op koersstijgingen is.

Verzamelanalyses

Wat we dit weekend van de top 3 cryptomunten kunnen verwachten lees je in deze verzamelanalyse.

We sluiten de verzamelanalyses af met de technische analyse die Sally Ho zojuist maakte over Ethereum (ETH).

Blockchain

Samsung zet nu ook in op de Blockchain en gebruikt de technologie voor identificatie op smartphones.

Als je altijd al jouw eigen Lambourghini wilde hebben is dit wellicht jouw kans. Het fameuze automerk brengt namelijk een aantal digitale verzamelmodellen op Blockchain uit.

Overig cryptonieuws

Een Australische dame had het idee om een fikse witwasoperatie uit te voeren onder dekmantel van een eigen, illegale cryptobeurs. Het feit dat wij dat delen impliceert al dat dit niet gelukt is.

We lijken veel van Craig Wright te horen nu er een volgende publieke procedure tegen de erven Kleiman aankomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin verdedigt kritiek punt richting weekend
Sluiten