Robert Kroes
Robert Kroes Tech 12 jul 2019

Analyse: Bitcoin verliest nog steeds, Altcoins herstellen na aanval Trump

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten verdeelden gisteren een marktkapitalisatie van van $ 296,8 miljard. Tot gisterenavond 20 uur handelde de markt daar iets boven. Na achten trad er een verdere daling op. De Aziatische markt zorgde, afgezien van een kleine dip, voor licht herstel. Daarom is de marktkapitalisatie nu $ 297,8 miljard. De dominantie van de Bitcoin loopt iets terug van 68,06% gisteren naar 67,96% nu. Dit zien we terug in het koersbeeld van de Bitcoin en de meeste Altcoins.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren noteerden we dagverliezen in dubbele cijfers voor zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins. Vandaag leidt de Bitcoin nog steeds een, weliswaar kleiner, verlies. De Altcoins lijken te herstellen. We zien daar meer positieve dagkoersen. Dit is echter onvoldoende om de rode weekkoersen te verjaren. In onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in kaart gebracht. De Bitcoin-koers in dollars is op het moment van schrijven $ 11.384,62.

Crypto-analyse 12 juli: Bitcoin negatief en licht herstel Altcoins na aanval Trump. Live koersen vastgelegd om 8.40 uur.
Crypto-analyse 12 juli: Bitcoin negatief en licht herstel Altcoins na aanval Trump. Live koersen vastgelegd om 8.40 uur. Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zijn de resultaten meer wisselend. Positieve dagkoersen, waarbij OKB (OKB) met + 13,14% de lijst aanvoert en fikse verliezen, waarbij Tezos (XTZ) met – 8,80 % de zwaarste tik krijgt wisselen elkaar af. De weekkoersen zijn met uitzondering van OKB (OKB) en Bitcoin Gold (BTG) alle rood.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin verliest nog steeds, Altcoins herstellen na aanval Trump
Sluiten