Robert Kroes
Robert Kroes Tech 12 jul 2019

Analyse: Bitcoin verliest nog steeds, Altcoins herstellen na aanval Trump

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

In Europa publiceert men vandaag cijfers over de industriële productie in mei en de wekelijkse grondstofposities op Amerikaanse beurzen.

De Amerikaanse publicatiekalender belooft producentenprijsindexcijfers over juni en ook hier staat de wekelijkse update voor posities in olie, valuta en goud op het programma. Met de notatie van een speech door FED-bestuurder Evans is ook dit overzicht compleet.

Voor de rest van het weekend staan er geen monetaire bekendmakingen of bijeenkomsten op de agenda.

Analyse en vooruitblik

De rustige crypto-agenda en de monetaire bekendmakingen laten ook vandaag ruimte voor de markt om hun eigen koers te bepalen. Vindt men de weg terug naar herstel een beetje ‘weekend love’ of deinzen de koersen verder achteruit? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen, zodat je ook tijdens het weekend geen koersbeweging hoeft te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen die de komende handelsdagen zullen bieden. Daarbij kijken we met ons Bitcoin-weekend alvast uit naar de gebeurtenissen en koersverwachtingen voor komende week.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin verliest nog steeds, Altcoins herstellen na aanval Trump
Sluiten