Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 apr 2020

Analyse: Bitcoin vliegt door weerstanden, positiviteit alom

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 201,9 miljard. Hierna gingen de inversteringen snel omhoog. Gisterenmiddag zagen we een top van $ 216,9 miljard om iets voor half drie. Daarna liepen de investeringen iets terug en consolideerde de marktkapitalisatie in licht stijgende lijn. Momenteel noteren de gezamenlijke investeringen in diezelfde gematigd stijgende lijn $ 214,9 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 64,38 % bedroeg, liep een fractie op en bedraagt nu 64,87 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we hoe de Bitcoin onder de $ 7.000,- dook. Zoals we voorzagen zorgden fundamentele factoren voor een sterke stijgen en dat leidt ertoe dat de Bitcoin net als de rest van de markt positief gestemd is. We zien dan ook een golf van groene dag- en weekkoersen. De Bitcoin-koers in dollars noteert inmiddels $ 7.546,72. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 24 april: Bitcoin en cryptomarkt zeer positief voor het weekend. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de top 25 bijzonder positief gestemd is. De situatie zie je hieronder in beeld.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 24 arpil bron: Tradeincrypto.com

 

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin vliegt door weerstanden, positiviteit alom
Sluiten