Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 nov 2019

Analyse: Correctie Bitcoin en Altcoins wordt steeds heviger

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Na de crypto-analyse van dinsdag bekeken we de oorzaken van de correctie van de Bitcoin.

Aangezien de koersanalyses voor de Bitcoin en de top-25 Altcoins zonder uitzondering op verdere correctie duiden heb ik vandaag een samenvatting van de analyses gemaakt. Daarnaast splitst de markt zich op in twee kampen. De pessimisten roepen (alweer ja, alweer) dat het einde van de Bitcoin nabij is. Optimisten verwachten dat we na deze dip echt aan een recordrally gaan beginnen. Ook die meningen heb ik even gelaten voor wat ze zijn. Wel deel ik een meer onderbouwde vooruitblik.

Bitcoin nieuws

Veel insiders verwachten dat deze correctie niet te lang zal aanhouden en dat de koers van de Bitcoin snel herstelt. Men vraagt zich dan ook af of de bodem van deze correctie in zicht is. Technische analyses indiceren dat er nog een verdere daling tot $ 7.200,- te verwachten is.

Analyse Cryptomunten

In deze analyse bekijkt men de markt als geheel. Is de vooruitblik bearish of bullish?

De technische analyses na de Aziatische beurs laten weinig ruimte voor positiviteit.

Ook vandaag sluiten we de analyses weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Cryptobeurzen

Vanmorgen schoten de cryptobeurzen snel dieper in het rood. Men vermoedt dat dit te maken heeft met het onbevestigde gerucht dat grote cryptobeurzen zoals Binance en Bithumb China in allerijl zouden verlaten. Beide bedrijven hebben het gerucht inmiddels ontkend.

Overig cryptonieuws

Hoewel de beurzen een vertrek ontkennen blijkt wel steeds duidelijker dat China niet enthousiast is over de Bitcoin.

Nu (webcam)acteurs en actrices in de erotische entertainment-industrie niet meer bij PayPal terecht kunnen schakelen zij massaal over op cryptomunten als betaalmiddel voor hun diensten.

Reageer op artikel:
Analyse: Correctie Bitcoin en Altcoins wordt steeds heviger
Sluiten