Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 apr 2019

Analyse: groei Bitcoin loopt terug, Altcoins in het rood

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren een koerssprong van de Bitcoin en de meeste Altcoins door een nachtelijke kapitaalsinjectie. Vanochtend zien we dat de Altcoins dit groeitempo niet bij kunnen benen en dat ook de Bitcoin snel terrein prijsgeeft. De weekkoers voor de Bitcoin is positief, terwijl de Altcoins de invloed van de negatieve dagkoersen ondervinden. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat het Paasweekend werd afgesloten met een kapitaalsinjectie. Hierdoor waren de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins positief. Vanochtend is dit beeld anders. De Altcoins hebben al pas op de plaats gemaakt en de Bitcoin lijkt hard op weg om hetzelfde te doen. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 24 april: koers Bitcoin stijgt verder, Altcoins maken pas op de plaats. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 24 april: koers Bitcoin stijgt verder, Altcoins maken pas op de plaats. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook dat de Altcoins het moeilijk hebben. Basic Attention Token (BAT) noteert als enige een positief resultaat en wel van 8,16%. Daarmee lijkt ze het verlies van gisteren weer (deels) goed te maken. Alle overige dagkoersen zijn zo’n 4,5 % negatief. Ontology (ONT) verliest met -9,95% het meest. De weekkoersen blijven door deze verwikkelingen wisselend.

Reageer op artikel:
Analyse: groei Bitcoin loopt terug, Altcoins in het rood
Sluiten