Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 apr 2019

Analyse: groei Bitcoin loopt terug, Altcoins in het rood

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het Paasweekend

Naast de crypto-analyse vroegen we ons gisteren af of het gouden kruis dat de koers van de Bitcoin op de borden zette wel zo positief is.

Bitcoin nieuws

De vraag is of de teruglopende koers van de Bitcoin een pauze is voor verdere groei. Experts zijn het er wel over eens dat de Bitcoin inmiddels de koersbodem heeft geraakt. Anderen vragen zich af of we niet naar een nieuwe tulpenmania of internetbubbel kijken. In deze discussie bespreken kenners of het logisch is dat Bitcoin snel door de koersweerstand van $ 6.000,- zal breken. Deze analisten lijken het antwoord te weten en voorzien eerst een correctie.

Cryptomunten

De auteur van dit artikel vraagt zich af of het nog slim is om in Ripple (XRP) te investeren.

Het lijkt erop dat de Altcoin-markt als geheel een dip tegemoet gaat.

In deze algemene analyse zien we dat de Bitcoin zich afscheidt van de koers van Altcoins. Ook zien we aparte verschuivingen binnen de diverse Altcoins.

Blockchain

Open source project Qtum heeft een nieuwe Blockchain-oplossing voor bedrijven gelanceerd.

In dit achtergrondartikel schetst men een beeld van de razende snelheid waarmee de Blockchain-revolutie voortraast.

De grote bank Societé Generale heeft voor 100 miljoen euro aan bonds op de Ethereum Blockchain klaargezet voor verhandeling. Hiermee is massa-acceptatie weer een stap dichterbij.

Overig cryptonieuws

Chicago is in Amerika een van de steden waar cryptohandel betrekkelijk grootschalig is. Ondanks de positieve trend van de koers is de sfeer onder ondernemers daar negatief. Met een bankroet en één reorganisatie in de afgelopen maand  is dat te begrijpen.

Reageer op artikel:
Analyse: groei Bitcoin loopt terug, Altcoins in het rood
Sluiten