Robert Kroes
Robert Kroes Tech 7 jun 2019

Analyse: marktkapitaal iets hoger, koers Bitcoin iets lager

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten kampten de afgelopen 24 uur voornamelijk in Europa met een dalende markt. Nadat de marktkapitalisatie de hele dag een langzaam dalende tendens liet zien vond er rond 18 uur een snelle daling plaats. Rond 18.30 trad het herstel in en uiteindelijk zorgde de Aziatische markt zelfs voor een lichte stijging. Nadat we gisterenochtend 237,4 miljard op de teller zagen staan is het resultaat licht positief, want de marktkapitalisatie is gestegen tot 239,2 miljard. De cryptokoersen lopen daar iets op achter.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van gisteren zagen we in de dagkoersen wat rode accenten tussen het groen. Vandaag tonen de koersen een wisselend beeld. De koers van de Bitcoin ligt iets lager dan gisteren, terwijl de Altcoins wisselend presteren. We zien haast overal een negatief weekresultaat. In onderstaand overzicht van de live koersen zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 7 juni: Bitcoin licht negatief, Altcoins presteren wisselend. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de de dagkoersen overwegend licht rood zijn. De weekkoersen zijn hoofdzakelijk negatief. Grootste stijger is Tezos (XTZ) dat 13,47% stijgt. Grootste daler is Dash (DASH) met 3,35%. Gemiddeld liggen de koersbewegingen in een bandbreedte van plus en min 2 %. Alleen ChainLink (LINK) weet een positief weekresultaat te noteren.

Reageer op artikel:
Analyse: marktkapitaal iets hoger, koers Bitcoin iets lager
Sluiten