Robert Kroes
Robert Kroes Tech 26 apr 2019
Leestijd: 6 minuten

Analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer rood door schandaal

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren een negatieve koers voor de Bitcoin en rode cijfers voor de Altcoins op 2 uitzonderingen na. Na een opleving gisteren op de dag schoten de koersen gisteravond weer in de min. Na een licht herstel zien we nog steeds negatieve dagkoersen. De weekkoers voor de Bitcoin is weer positief, terwijl de weekkoersen van de Altcoins steeds vaker rood kleuren. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins onder druk stonden. Vanochtend blijkt dat dit beeld de afgelopen 24 uur niet veranderd is. Na een korte opleving schoten de koersen gisterenavond weer in de min door een groot probleem bij Tether (USDT). Zowel de Bitcoin als de top-10 Altcoins staan in het rood. Dit heeft uiteraard zijn weerslag op de weekkoersen. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 26 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins onder druk na megaschandaal. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook rode cijfers. Tezos (XTZ) verliest met 9,93% het meest. De overige koersen verliezen zo’n 6%. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de weekkoersen. Alleen het weekresultaat van Basic Attention Token (BAT) is ondanks een daling van 8,49% in de afgelopen 24 uur nog positief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer rood door schandaal
Sluiten