Robert Kroes
Robert Kroes Tech 30 april 2019

Analyse: Markt voor Bitcoin en Altcoins blijft negatief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en de meeste Altcoins openden de handelsdag negatief. Dit zagen we terug in de weekkoersen. De afgelopen 24 uur hield het negatieve sentiment op de markt aan. Dit had uiteraard weerslag op de dag- en weekkoersen. Wel merken we dat het sentiment momenteel positief is op de rood gekleurde markt. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins na het weekend verder gedaald zijn. Aan de weekkoersen zien we dat de hele cryptomarkt het moeilijk heeft. Zowel de Bitcoin als de top-10 Altcoins staan ook vandaag in het rood. Opvallend is dat de stable coins ook in het rood staan. Nog opvallender is dat juist het geplaagde Tether (USDT) de uitzondering op de regel is en de enige positieve dagkoers in de top-50 laat zien. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 30 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins beleven weer een negatieve dag."Live koersen vastgelegd om 7.50 uur.
Crypto-analyse 30 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins beleven weer een negatieve dag.”Live koersen vastgelegd om 7.50 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook rode cijfers. Opvallend is dat IOTA (MIOTA) niet lang mocht profiteren van de deal met Jeep, de koers zakt 5,79% en haalt daarmee, net als de rest van de munten in dit segment een negatief weekresultaat. Ook de overige dagkoersen in dit segment zijn negatief. Grootste daler is Basic Attention Token (BAT), dat 5,84% inlevert. Gemiddeld dalen de koersen in dit segment zo’n 3,5%.

Reageer op artikel:
Analyse: Markt voor Bitcoin en Altcoins blijft negatief
Sluiten