Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 apr 2019

Analyse: koers Bitcoin en Altcoins rood op 2 uitzonderingen na

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren dat de Bitcoin en de meeste Altcoins terrein prijs moesten geven. Die trend bleef de hele dag en afgelopen nacht hangen. Vanochtend zien we dan ook een negatieve koers voor de Bitcoin en rode cijfers voor de Altcoins op 2 uitzonderingen na. De weekkoers voor de Bitcoin is (nog) positief, terwijl de weekkoersen van de Altcoins steeds vaker rood kleuren. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins onder druk stonden. Vanochtend blijkt dat dit beeld de afgelopen 24 uur niet veranderd is. Zowel de Bitcoin als de top-10 Altcoins staan in het rood, op één uitzondering na. Dit heeft uiteraard zijn weerslag op de weekkoersen. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Analyse Bitcoin en Altcoins 25 april: rood is de dominante kleur. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur.
Analyse Bitcoin en Altcoins 25 april: rood is de dominante kleur. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook rode cijfers voor de Altcoins. Tezos (XTZ) voert de verliezers aan met – 8,82%. Gemiddeld bedraagt het verlies zo’n 2,5%. Ondanks het dagresultaat is Tezos (XTZ), samen met Basic Attention Token (BAT) en OKB (OKB) de enige munt in dit segment die een positieve weekkoers neerzet.

Reageer op artikel:
Analyse: koers Bitcoin en Altcoins rood op 2 uitzonderingen na
Sluiten