Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 apr 2019

Analyse: koers Bitcoin en Altcoins rood op 2 uitzonderingen na

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse vroegen we ons gisteren af of het gouden kruis van de Bitcoin al direct een loden last blijkt te zijn.

Bitcoin nieuws

Hoewel de koers van de Bitcoin stagneert boven $ 5.400,- is dit volgens deze analist een bullish teken. Een andere rapportage waarschuwt juist voor te veel optimisme. Lightning Network heeft een desktop-app ontwikkeld.

Cryptomunten

De koers van Ripple (XRP) heeft het moeilijk. Gisteren klapte het resultaat in en nu blijven de kopers weg. In deze analyse zoekt men uit of het al tijd is voor koopjesjacht.

BitcoinCash (BCH) heeft een betaal-app voor detailhandel gelanceerd. Hiermee kan men zonder registratie betalingen in crypto verwerken.

Het gerucht gaat dat Samsung aan een eigen cryptomunt werkt.

Naast de Bitcoin ligt het gouden kruis voor veel meer cryptomunten in het verschiet. Dit artikel laat per cryptomunt zien of dit gunstig is.

In deze algemene analyse zien we hoe de cryptomarkt momenteel stagneert.

Deze vooruitblik neemt een kijkje in de koersverwachting van de Bitcoin en belangrijkste cryptomunten voor de komende week.

Blockchain

In dit artikel zet men op een rij hoe JPMorgan vol inzet op Blockchain en welke projecten zij uitvoeren.

Veel mensen willen graag een baan in ‘blockchain’. Dit artikel laat zien hoe een typische werkdag voor een blockchain-developer eruit ziet.

Overig cryptonieuws

Crypto-influencer John McAfee gaf een exclusief interview. Het was weer een mix van grappen, grofheid en serieuze weerspiegelingen die volgens de makers niet voor kinderoren bestemd zijn.

In dit artikel gaat men op zoek naar de vraag waarom de Bitcoin vaak beter presteert dan de Altcoins.

Reageer op artikel:
Analyse: koers Bitcoin en Altcoins rood op 2 uitzonderingen na
Sluiten