Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 jul 2019

Analyse: koersen Bitcoin en koersen Altcoins krabbelen op

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De Europese publicatiekalender is vandaag snel besproken, maar daarom niet minder belangrijk. Vanmiddag presenteert de ECB presenteert namelijk haar nieuwste rentebesluit en houdt daarop aansluitend een persconferentie.

De Amerikaanse publicatiekalender biedt vandaag inzicht in de werkeloosheidscijfers over juli en cijfers over bestelling van duurzame goederen en kapitaalgoederen door de overheid in juni. Daarnaast zien we de voorlopige cijfers over de voorraden in de groothandel. De wekelijkse update over de hoeveelheid biogas en de veiling van rente op waardepapier met 4-wekelijkse en 7-jarige looptijd maakt de kalender compleet.

Analyse en vooruitblik

Er zijn vandaag veel beurzen in Azië, hetgeen de Aziatische markt kan beïnvloeden. Het rentebesluit lijkt een routinebesluit, dus daar verwacht ik geen invloed op de koers van de Bitcoin. We zullen dan ook moeten zien hoe de markten zelf hun markt maken in afwachting van eventueel Aziatisch beursnieuws. Ben jij benieuwd? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen die de komende handelsdag zal bieden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: koersen Bitcoin en koersen Altcoins krabbelen op
Sluiten