Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 apr 2020
Leestijd: 6 minuten

Analyse: Brengt lekker weekend voor de Bitcoin een goede week?

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden vrijdag een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 199,9 miljard. De investeringen bleven gestaag maar zeker oplopen en gisterenmiddag kwam de markt weer boven de $ 200 miljard. Ook deze grens weet de markt tot nu toe te bewaken. Sterker nog, de markt wordt langzaam groter. Momenteel noteren de gezamenlijke investeringen $ 204,1 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die vrijdag 65,12 % bedroeg, daalde en bedraagt nu 64,37 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van vrijdag zagen we hoe de Bitcoin de $ 7.000,- passeerde. Hoewel het geen spannend Bitcoin-weekend werd klimt de Bitcoin gestaag verder. Ook de markt als geheel ontwikkelt zich positief. We zien dan ook een rustig beeld in de dagkoersen en overwegend groene weekkoersen. De Bitcoin-koers in dollars noteert inmiddels $ 7.162,40. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 20 april: Bitcoin begint met hele cryptomarkt positief aan de nieuwe week. Live koersen vastgelegd om 11.55 uur.
Crypto-analyse 20 april: Bitcoin begint met hele cryptomarkt positief aan de nieuwe week. Live koersen vastgelegd om 11.55 uur. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de top 25 van de cryptomarkt overwegend positief aan de week begint. De situatie zie je hieronder in beeld.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten lunch 20 april

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Brengt lekker weekend voor de Bitcoin een goede week?
Sluiten