Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 mei 2019

Analyse: Bitcoin en altcoins doen stapje terug na winstnemingen

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten waren gisteren op de dag overwegend positief. Gisterenmiddag rond 13.30 zagen we een scherpe daling van de marktkapitalisatie, die direct daarna weer herstelde. Rond 19.30 uur volgde een tweede winstopname, waarna wederom herstel volgde. De Aziatische markten bleken het herstel niet voort te kunnen zetten. We zien dan ook een gestage daling in marktkapitaal die op dit moment versnelt. Met 253 miljard is de marktkapitalisatie 9 miljard lager dan gisteren. Hierdoor zien we rode dagkoersen terwijl de weekkoersen groen blijven. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de koers van Bitcoin net als de koersen van de Altcoins verder stegen. Deze stijging is dus vannacht een halt toegeroepen. Dit zien we terug in rode dagkoersen. De weekkoersen blijven met uitzondering van Bitcoin SV (BSV) wel groen.

Crypto-analyse 29 mei: Bitcoin en Altcoins houden adempauze tijdens rally. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur.
Crypto-analyse 29 mei: Bitcoin en Altcoins houden adempauze tijdens rally. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur. TradeinCrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we veel rode dagkoersen en groene weekkoersen. IOTA (MIOTA) is hier met een stijging van 10,5% de uitzondering die de regel bevestigt. Daarnaast weet alleen Chainlink (LINK) met 2,85% een groene dagkoers te noteren. De grootste daler is OKB (OKB) met 4,29%. Gemiddeld is de daling zo’n 2,5%. De weekkoersen geven een wisselend beeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en altcoins doen stapje terug na winstnemingen
Sluiten