Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 sep 2019

Analyse: negatieve Bitcoin wordt gepasseerd door Altcoins

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie is vandaag rustig. Met de ZEW Survey peilt men het economisch sentiment in september en ECB-bestuurder Coeuré houdt een speech.

Op de Amerikaanse publicatiekalender staat vandaag genoteerd dat we ons kunnen opmaken voor cijfers over de industriële productie en verantwoording van de aanwending van overheidsbudgetten in Augustus. Daarnaast zien we de in- en uitstroom van financiële middelen over juli in de TIC-flow overzichten en de Redbook Index over september. De wekelijkse mutatie in voorraad ruwe olie maakt de agenda compleet.

Analyse en vooruitblik

De crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden, waarbij een uitzondering voor de ontwikkelingen rond de Brexit geldt. Hierbij geldt ironisch genoeg dat meer onduidelijkheid beter is voor de koers van de Bitcoin. Nu het parlement op slot gaat lijkt er er genoeg onduidelijkheid en volatiliteit te verwachten. Voor het overigen lijkt de markt zijn eigen koers te kunnen bepalen. Ben jij benieuwd waar die toe leidt? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: negatieve Bitcoin wordt gepasseerd door Altcoins
Sluiten