Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 okt 2019

Analyse: voorzichtig herstel Bitcoin en cryptomarkt

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 195,6 miljard. In eerste instantie daalde de marktkapitalisatie, waardoor het laagste punt van $ 193,99 miljard al vroeg bereikt werd. Daarna volgde een herstel met kleine stapjes. Toch verliep de stijging aanvankelijk snel, want tussen 14.15 uur en 14.30 uur werd het hoogste punt van $ 198,8 miljard bereikt. Hierna bracht met name de Aziatische markt weer een kleine correctie op het bord. De investeringen bewegen op dit moment rond $ 197,7 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 68,28 % bedroeg, daalde iets en bedraagt nu 67,98 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin en Altcoins  crashten. In de afgelopen 24 uur namen de investeringen weer toe en dat leidt tot een licht herstel van de dagkoersen van zowel Bitcoin als de Altcoins. In dit segment is het herstel echter te beperkt om invloed te hebben op de weekkoersen. Die blijven dan ook negatief. De Bitcoin-koers in dollars, die gisteren $ 7.422,55 bedroeg, blijft ook vandaag onder de $ 8.000,- en bedraagt op dit moment $ 7.529,26. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 25 oktober: voorzichtig herstel Bitcoin en Altcoins, weekkoersen blijven negatief. Live koersen vastgelegd om 8.55 uur.
Crypto-analyse 25 oktober: voorzichtig herstel Bitcoin en Altcoins, weekkoersen blijven negatief. Live koersen vastgelegd om 8.55 uur. Bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top-10 zien we ook overwegend herstel. Alleen Okb (OKB) schrijft met -0,51% nog een negatief resultaat. Grootste stijger is Tron (TRX) met 5,26%. Gemiddeld stijgt dit segment met 1,5 tot 2 % . Tron (TRX) en ChainLink (LINK) weten dit herstel te verzilveren met een positieve weekkoers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: voorzichtig herstel Bitcoin en cryptomarkt
Sluiten