Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 okt 2019

Analyse: voorzichtig herstel Bitcoin en cryptomarkt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt vandaag de wekelijkse update over de investeringen in de Amerikaanse grondstoffenmarkt.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag de maandelijkse budgetverklaring over september genoteerd. Daarnaast zien we ook hier de wekelijkse update over posities in goud, olie en valuta genoteerd staan.

Daarnaast vermeldt de economische kalender dat dit weekend de wintertijd weer ingaat.

Buiten de reguliere agenda hangt natuurlijk de Brexit nog steeds boven de markt. Hoe reageert de Europese Unie op het verzoek om uitstel en komen er voor de Brexit verkiezingen in Groot Brittanië zelf?

Analyse en vooruitblik

De agenda lijkt rustig. De schijn bedriegt. Het spel Brexit: ‘Deal or No Deal’ gaat een volgende fase in. Ook is de vraag hoe de koersen van de cryptomarkt het voorzichtige herstel door kunnen zetten. ben jij benieuwd? Je ziet het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: voorzichtig herstel Bitcoin en cryptomarkt
Sluiten