Dennis Mons
Dennis Mons Uncategorized 13 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

5 tofste Android-telefoons onder 300 euro op Bol.com

Als je een nieuwe Android-telefoon wil kopen, kan dat best een dure grap zijn. Voor bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Fold betaal je al snel 1800 euro. Heb je wat minder budget dan hebben wij 5 tips voor je die op Bol.com kunt vinden.

Natuurlijk is het fijn om het nieuwste van het nieuwste in huis te hebben als je een Android-telefoon wilt. Maar in alle eerlijkheid gebruiken veel mensen hun telefoon voor een terloops kiekje en social media-gebruik. Je hoeft dus echt niet de hoofdprijs te betalen.

Uitstekende Android-deals op Bol.com

Als je dus niet zo veeleisend bent, kan je prima telefoons vinden onder de 300 euro. En nee dan krijg je geen mega-camera en enorm veel opslag, maar voor de meeste mensen zijn de specs van goedkopere modellen al prima. Dit zijn vijf toestellen op Bol.com die het geld prima waard zijn.

#1 Nokia 7.1 Android-toestel

Ook het beroemde Finse telefoonmerk Nokia heeft inmiddels Android-telefoons. Deze 7.1 heeft 32 GB opslag, een vingerscanner en een 8 megapixelcamera. Daarnaast beschikt het toestel over AI waardoor het je batterijduur goed in de gaten houdt en de helderheid van het scherm aanpast als een fel beeld niet nodig is. Hij kost 289 euro.

android nokia
Modern en nostalgisch. (Afbeelding: Bol.com)

 

#2 Hammer Energy 2 ECO

Ben je iemand die constant zijn Android-telefoon laat vallen? Of heb je wellicht werk waarbij een steviger toestel toch wel verstandig is, dan is de Hammer Energy 2 de ideale oplossing. Dit beestje heeft 32GB opslagcapaciteit maar is uit te breiden naar 128GB. Daarnaast heeft hij een 13 megapixelcamera en in deze speciale uitvoering krijg je er ook een screen protector en een stand bij voor in de auto. Het pakket kost je 228 euro.

hammer android
Stevig én betaalbaar. (Afbeelding: Bol.com)

#3 Sony Xperia XZ1

Deze Xperia op Bol.com blinkt uit door het strakke design en een uitstekende camera. Deze heeft namelijk 19 megapixels. Daarnaast krijg je een 5,2” scherm en 64 GB opslag. Wil je met je Android-toestel willen zwemmen, dan kan dat want hij is stof- én waterdicht. Hij kost slechts 145,42 euro.

android sony
Zeer strak design. (Afbeelding: Bol.com)

#4 Realme 9

Realme is niet bepaald de naam die als eerste in je opkomt als je aan een Android-toestel denkt. Toch krijg je voor relatief weinig geld uitstekende specs. Zo heeft hij maar liefst 128GB opslag en 6GB RAM-geheugen. Daarnaast krijg je er een screen protector bij en een hoesje. De Android-telefoon heeft daarnaast een indrukwekkende hoofdcamera van 108 megapixels. De Realme kost 259,25 euro.

realme android
Relatief onbekend maar uitstekende specs. (Afbeelding: Bol.com)

#5 Oldschool Blackberry met Android op Bol.com

Als je dan toch nostalgisch bent over bijvoorbeeld de Nokia, dan is deze BlackBerry KeyOne op Bol.com echt iets voor jou. Voorheen draaiden de toestellen op BlackBerry OS, maar tegenwoordig dus op Android. Dit toestel heeft overigens nog echt fysieke toetsen. Met 32 GB heeft hij niet veel opslag, maar dat is uit te breiden naar 256 GB. Het toestel heeft daarnaast een 12 megapixel-camera en kost 255,30 euro.

android blackberry
Met knopjes! (Afbeelding: Bol.com)

Keuze te over dus als je wel graag een nieuwe Android-telefoon wilt met zeer degelijke specs maar niet meteen een arm en een been wilt betalen.

Check hier ook andere vette deals van deze week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5 tofste Android-telefoons onder 300 euro op Bol.com
Sluiten