Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 aug 2019

Android-gebruikers kunnen zich nu registreren voor Minecraft Earth-beta

Dit najaar moet Minecraft Earth gaan uitkomen, wat de nieuwe grote AR-hit kan gaan worden. Net als bij Pokémon Go word je in de game uitgedaagd om naar buiten te gaan en in je omgevingen verschillende blokken te verzamelen. Met die blokken kun je vervolgens weer in de wereld allemaal gebouwen gaan maken. Dat is in je eentje te doen, maar ook zeker samen met vrienden. Op die manier is het een Minecraft-ervaring on the go. Mocht je gebruik maken van een Android-device, dan kun je je nu gaan registreren voor de beta.

Probeer de Minecraft Earth-beta op je Android-device

Eerder was de Minecraft Earth-beta al beschikbaar voor gebruikers met een iOS-device en die hebben al een tijdje kunnen spelen. De beta geeft je een voorproefje van de volledige game, die als het goed is eind dit jaar moet gaan verschijnen. Maar mochten er in de beta problemen naar boven komen of het blijkt gewoon niet leuk genoeg te zijn, dan kan dat altijd nog uitgesteld worden. Om mee te doen aan de Minecraft Earth-beta moet je in het bezit zijn van een Android-device die op Android 7 of hoger draait. Daarnaast moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je gebruik maken van een Microsoft of een Xbox Live-account.

Mocht je al deze hokjes kunnen afvinken, dan kun je naar de website gaan om op je daar op te geven voor de Minecraft Earth-beta. Wanneer je eenmaal in de beta zit, dan is het wel zaak om deze regelmatig op te starten en te spelen. Doe je dat namelijk niet, dan is de kans groot dat je uiteindelijk uit de beta wordt gegooid, om op die manier plaats te maken voor andere spelers die de game willen gaan proberen. Wil je meer weten over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Android-gebruikers kunnen zich nu registreren voor Minecraft Earth-beta
Sluiten