Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 8 jan 2019

Fortnite en Netflix in je badkamer dankzij slimme spiegel

Android draait al lang niet meer enkel op smartphones. Van afzuigkappen en koffiezetapparaten tot.. badkamerspiegels: Google’s besturingssysteem is overal aanwezig. In de groeiende smart home markt wordt elk product in je huishouden aangegrepen als de volgende heilige en bovendien slimme graal.

Slimme badkamerspiegel met Android

CES 2019 is nu in volle gang, ‘s werelds grootste elektronicabeurs. Daar hebben talloze fabrikanten nieuwe slimme integraties en nieuwe producten onthuld. We zetten ze op deze pagina voor je op een rijtje. Een mooi voorproefje op de toekomst van technologie.

Het huishouden van de toekomst komt een stukje dichterbij dankzij Capstone Connected Home. Die vrij onbekende fabrikant heeft namelijk een slimme badkamerspiegel onthuld. Het is nog steeds een spiegel, dus je kunt nog steeds ‘s ochtends je eigen brakke gezicht bewonderen.

Android slimme badkamers

Onder de reflectieve oppervlakte zit echter een scherm verstopt. Het bijzondere aan de spiegel is dat er niet enkel een slimme assistent op zit, maar dat het eigenlijk om een volledige Android tablet gaat. Inclusief ondersteuning voor de Play Store. Lekkere vingerafdrukken op je spiegel dus.

Oftewel, je kunt gewoon Fortnite spelen op je badkamerspiegel. Daarnaast ondersteunt de slimme spiegel van Capstone Connected Home ook Google Assistant. Je kunt dus bijvoorbeeld muziek aanzetten terwijl je je tanden staat te poetsen. Of even je favoriete serie bingen op Netflix.

Het is helaas nog niet bekend hoeveel dit hebbeding gaat kosten, maar later dit jaar komen er verschillende modellen en afmetingen beschikbaar. Check ook deze slimme afzuiger met een Android-tablet ingebouwd.

Voor badkamer prijzen klik dan hier.

Reageer op artikel:
Fortnite en Netflix in je badkamer dankzij slimme spiegel
Sluiten