Mark Hofman
Mark Hofman Tech 9 jul 2020

Android smartphone bijna aan z’n einde? Met deze tips is hij weer als nieuw!

Android smartphones zijn er in vele vormen en maten. Maar het aanschaffen van een nieuwe kan een flinke investering zijn. Maar ben je echt toe aan een nieuwe? Is je huidige telefoon helemaal leeg?

Dat leg ik je uit in bovenstaande video. Hij geeft je een aantal tips waarmee jij je Android toestel als het ware een tweede leven geeft. Zo hou je het geld in je zak, kan je sparen voor een nieuwe en heb je nog heel veel plezier aan je huidige telefoon.

Geef je Android smartphone een tweede leven

Het kan zijn dat je huidige Android smartphone inmiddels een paar kwaaltjes onder de leden heeft. De batterij loopt snel leeg, de telefoon is niet zo snel meer of hij hapert de hele tijd. Het zijn compleet normale dingen waar iedereen in de loop der tijd last van kunnen krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niets aan kunt doen.

Er zijn namelijk vijf dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je telefoon nog iets langer meegaat. We zetten ze voor je op een rij:

  • Start je telefoon regelmatig opnieuw op
  • Verwijder apps die je eigenlijk weinig tot niet gebruikt
  • Maak je smartphone donkerder: zwarte achtergrond, Donkere modus aan en helderheid iets lager
  • Maak gebruik van Lite-apps
  • Zet je telefoon terug naar de fabrieksinstellingen

Ik begrijp dat bovenstaande misschien een beetje vaag klinkt. De stappen hebben dan ook niet bepaald context van me gekregen. In de video bovenaan dit artikel neem ik de tijd om rustig iedere stap door te nemen, zodat jij precies weet wat je moet doen.

Lees je de stappen liever rustig even door? Check dan zeker even dit artikel!

WANT op YouTube

WANT is niet alleen actief op zijn eigen website of op social media zoals Instagram en Facebook. Ook op YouTube proberen we je tips te geven over alles wat met technologie te maken heeft. Daarnaast vertellen we je ook waarom je bepaalde smartphones moet kopen of waarom je ze zou willen laten liggen.

Wil je op de hoogte blijven en iedere zondag op 12:00 uur een nieuwe video in je inbox ontvangen? Ga dan via deze link naar ons YouTube-kanaal en abonneer!

Reageer op artikel:
Android smartphone bijna aan z’n einde? Met deze tips is hij weer als nieuw!
Sluiten