Alle trucs waarmee je efficiënter met je Android toestel omgaat

Een smartphone is in het leven geroepen om jouw leven gemakkelijker te maken. Zie het als een tool waarmee je zowel je werk- als privé-leven efficiënter kunt inrichten. Maar maak jij wel optimaal gebruik van je Android toestel? Er zijn namelijk nogal wat trucs die ervoor zorgen dat je nog gemakkelijker met je toestel werkt.

Een efficiënte levensstijl dankzij Android

Je kunt, zonder dat je het wellicht weet, zo ontzettend veel uit je Android telefoon halen. Het YouTube-kanaal Android & You helpt ons hier perfect bij. Zo ontdekten wij dat je met een paar simpele tweaks ervoor zorgt dat de batterij langer mee gaat. Maar ook hoe je in Android snel een opgeslagen bestand vindt. Check it out!

Hoe kun je apps uitzetten die impact hebben op je batterijduur?

Als je een Samsung telefoon niet gebruikt gaat de batterij tot ongeveer 5 procent per uur leeg. Dit komt mede doordat er apps op de achtergrond blijven werken. En dat is niet nodig. Met deze tip zorg je er dan ook voor dat je batterij nog langer mee gaat.

Bestanden overzetten: hoe werkt Smart Switch?

Hoe vaak wissel jij van nieuwe telefoon? Een keer per jaar? Een keer per twee jaar? Anyway, als je eenmaal een nieuwe telefoon hebt wil je natuurlijk binnen een mum van tijd alle bestanden overzetten. Denk aan je contacten, bestanden, foto’s en apps. Dat kan eenvoudig met Smart Switch. Check it out:

Automatisch bericht versturen wanneer je niet kunt opnemen: Hoe doe je dat?

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de telefoon op te nemen, stuur dan met Android een automatisch bericht aan degene die je belt. Dan weet de beller waar hij of zij aan toe is. Deze berichten kun je naar jouw wens aanpassen. Zo werkt het:

Bestandsbeheer Android: Hoe vind je snel een opgeslagen bestand?

Naar mate je een telefoon langer gebruikt, zullen er ook meer bestanden op je telefoon staan. Logisch. Hoe zorg je er dan ook snel voor om in die gigantische database het bestand te vinden dat je nodig hebt? Met S Finder! Dankzij deze uitgebreide zoekfunctie vind je binnen no time je bestand:

Dit zijn maar een paar video’s die ons hebben geholpen om meer uit ons Android toestel te halen. Het YouTube-kanaal Android & You staat dan ook vol met meer tips om efficiënter om te gaan met je toestel. Maar ook om in je werk en privé leven meer uit je toestel te halen. Android geeft nou eenmaal ieder stukje van je leven een upgrade!

Kom met jouw onmisbare Android-tip op Android & You!

Wij weten zeker dat jij ook een tip hebt die iedere Android-gebruiker moet weten. Laat dan ook jouw tip hier achter en wie weet zie je jouw input in de nabije toekomst op Android & You.

 

in samenwerking met Android

Reageer op artikel:
Alle trucs waarmee je efficiënter met je Android toestel omgaat
Sluiten